Waar we goed in zijn

Interieuradvies Friesland. In drie stappen een happy home

Indelingontwerp

Deze ontwerpen geven inzicht in de indeling van de ruimte en de positie en afmetingen van de meubels.

Lichtplan

In de plattegrond geven we de positie en type verlichting weer (denk aan hanglamp, plafondspot, tafellamp).

Stijladvies

Het doel van deze stap is om de gewenste stijl van de ruimte weer te geven. Wij visualiseren de stijl op een moodboard. Het moodboard bevat product ideeën, materiaal- en kleurtoepassingen.

Make a happy home

Kies een volledig pakket en krijg in twee stappen een happy home. De eerste stap is een nieuw indelingsontwerp voor de ruimte. Stap twee is een volledige restyling naar jouw smaak. De laatste stap is een lichtadvies. Bij ons krijg je professioneel advies voor je interieur.

stap 1

Indeling & licht

2D indelingsontwerp​

Lichtplan

Advies voor één ruimte

Presentatie

stap 2

styling

Moodboard met product ideeën, materiaal- en kleurtoepassingen.

Advies voor één ruimte

Presentatie

volledig advies

2D indelingsontwerp

lichtplan

Moodboard met product ideeën, materiaal- en kleurtoepassingen.​

Advies voor één ruimte

Presenatie

We zijn ook goed in deze adviezen

Interactieve sessie

Tijdens een interactieve sessie bepalen we met elkaar de ideale stijl en herindeling. Het resultaat is een palet van kleur- en materiaalstalen. Een mooi begin van het volledige interieuradvies Friesland.

Projectrealisatie

Wij kunnen je volledig ontzorgen door je met ontwerpen tot realisatie van uw woning. Wij zullen contact zoeken met de partijen om het project te realiseren.

Intake gesprek (gratis)

Vrijblijvend bespreken we de mogelijkheden aan de hand van het budget en wensen. Graag komen we bij u langs voor een interieuradvies Friesland.

Productvoorstel

In dit voorstel geven we de producten weer waarmee de gewenste stijl wordt neergezet. Dit visuele voorstel wordt aangevuld met een bijlage waarop winkel, merk, type, kleur, materiaal, afmeting en de prijs van de producten terug te vinden zijn. Wij komen het productvoorstel bij je presenteren en maken met elkaar de juiste mix. De prijs is afhankelijk van het aantal aan te schaffen producten.

Vastgoedstyling

Een mooi verpakt cadeau geeft een ieder een goed gevoel. Dit zelfde gevoel wil je de potentiële koper van jouw huis geven. Door de mooie en sterke kanten van het huis belichten, verkoop je het huis sneller.

Sluit Menu