Werkwijze

Krijg meer te weten op welke manier we te werken gaan en wie we zijn.

Van advies tot realisatie

Ieder interieuradvies start met een vrijblijvend oriënterend gesprek waarbij jouw wensen, voorkeuren en eigen ideeën centraal staan. Welke woonwensen zijn er, welke woonstijl heb je en welk woontype ben je? Samen bekijken we welke mogelijkheden er zijn om jouw wensen uit te voeren. Brainstormen over nieuwe ideeën is hierbij belangrijk. Daarnaast stemmen we af welke onderdelen er in het interieuradvies terug dienen te komen. Denk hierbij aan advies met betrekking tot de indeling, kleur, sfeer, verlichting, meubels, woonaccessoires, raambekleding, vloeren en wandbekleding. Aan de hand van het intakegesprek ga ik aan de slag met jouw wensen. Hieruit volgt een plan voor jouw interieur met daarin verschillende onderdelen die gewenst zijn.
 

Tijdens dit intakegesprek is het handig de volgende dingen alvast bij de hand te hebben:
– plattegrond /(bouw)tekening van de desbetreffende ruimte
– foto’s van de desbetreffende ruimte
– sfeerbeelden die je aanspreken 

Als vervolg op het interieuradvies kan MF interieurs ondersteunen in de aanschaf van de verschillende producten en/of ondersteunen bij de daadwerkelijke uitvoering. Een afspraak maken kan via mfinterieurendesign@gmail.com | 06-15.888.094

Marga Funk

Ik ben Marga Funk. Ik ben MF Interieur & Design. Na lang in de administratieve wereld gewerkt te hebben, heb ik me in 2010 laten omscholen tot interieurstylist en –ontwerper, waarna ik als stylist en interieuradviseur tot 2017 heb gewerkt Dit is waar mijn hart ligt: het gesprek aangaan met opdrachtgevers om te weten hóe ze leven, wat ze mooi en prettig vinden en vervolgens een mooie balans vinden met de bestaande meubelen en accessoires. Het is niet mijn bedoeling míjn stempel te drukken op de interieurs, maar de stempel van de bewoners: zij moeten lekker en goed kunnen leven in hún thuis. En ik help daar graag bij. Maar ook het intekenen van plattegronden voor verkoopbrochures alsmede het inrichten van modelwoningen reken ik tot mooie en afwisselende aspecten van mijn baan als interieurstylist.

https://www.mfinterieurdesign.nl
Sluit Menu